• contact@asociatia-avatar.ro
  • 0731 544 469

Recrutare voluntari teatru labirint - proiect 4 SENSES

Vă invităm la un workshop în care veți avea ocazia să cunoașteți metoda de Teatru Senzorial Labirint.

Călătoria vă fi o practică, creativă și experimentală în două zile vom trece printr-un laborator de experiențe menite să nu ajute să nu armonizăm unii cu alții și să nu conectăm la sinele nostru profund prin jocurilor teatrale.

La sfârșitul atelierului veți avea ocazia să vă alăturați comunitatea de practică de Teatru Senzorial Labirint și să participați ca actori la 3 spectacole ce vor juca special pentru copii cu deficiențe de auz și vorbire, din București, Focșani și Buzău în noiembrie și decembrie 2021.

Teatrul Senzorial ne ajută să ne dezvoltăm celelalte simțuri ce deseori sunt neglijate, prin restricționarea văzului pe timpul spectacolelor. Metoda e concepută să activeze ca o intersecție între ideile de teatru și mindfulness, devenind astfel o cale către aprofundarea evoluției noastre personale.

Participarea este gratuită.
   Participarea este obligatorie la ambele zile de atelier.

Voluntariatul presupune:
     – participa la ambele zile de atelier
     – participa la crearea spectacolului, in urma selectiei de la finalizarea celor 2 zile de atelier
     – participa la spectacol

Voluntarii vor beneficia de:
       – contract de voluntariat
      – o masa la fiecare intalnire
     – adeverinte de voluntariat si diplome de participare

Workshop-urile se vor derula în luna octombrie, iar programul va fi anunțat ulterior celor înscriși.

Formular pentru inscriere