• asociatiaavatar2020@gmail.com
  • 0731 544 469
Donații

Proiect in desfasurare
"Obiceiuri si traditii reinterpretate in urban"

Proiectul „Obiceiuri și tradiții reinterpretate în urban” urmărește dezvoltarea implicării comunității în revitalizarea vieții culturale, printr-o participare activă directă la actul cultural a 10 elevi din ”Școala Gimnazială “Ferdinand I“, sector 2, București și o participare indirectă a peste 250 de persoane implicate. Se derulează pe parcursul a 3 luni (august-noiembrie 2021) și urmărește creșterea și dezvoltarea implicării comunității în cultură și artă, atât prin crearea și prezentarea de 3 ori a spectacolului creat (teatru și dans), cât și prin atelierele de formare . . .

Proiectul nostru are planificat să transforme casa în care are asociația parteneră sediul, într-un centru de tineret. Prin proiect putem achiziționa un laptop, câteva mese și scaune, un dulap.
Pentru ca acest centru să fie funcțional, este nevoie de următoarele investiții: săpat fântână, achiziționarea unui hidrofor, turnat șapă pe terasă și plata unui meșter care să realizeze aceste lucrări. 
De asemenea, ne propunem dotarea centrului cu o bibliotecă, cu cărți, cu o imprimantă, cu materiale de birotică și papetărie și cu acces la internet.
 
Poți susține tinerii din Găujani să aibă un loc în care să se dezvolte și să fie resurse pentru alți tineri din comunitate donând în contul Asociației AVATAR, RO44BTRL04701205G38097XX, deschis la Banca Transilvania.
 
Tinerii îți mulțumesc!

Finanțatori