Parteneri

header

Evenimente

You're Welcome!

Descrierea proiectului: "You're welcome" este o tabara internationala pe tema refugiatilor, comunicarii inter-culturale si a ospitalitatii.

Este organizata de Copenhagen Youth Network si are loc intre 21 si 28 martie, in Copenhaga. Gazduieste peste 50 de tineri din 8 tari europene. lucratori de tineret si voluntary implicate in organizatii de tineret. Tabara este organiza in cadrul proiectului cu acelasi nume, finantat de Erasmus +, agentia din Danemarca. In contextual actual, al numarului crescut de refugiati ajunsi in diverse tari europene, comunicarea inter-culturala devine importanta pentru integrarea lor sociala si economica. Viitorul louitorilor tarilor Europene este unul inter-cultural, iar cresterea abilitatilor de gazduire si acceptare a diferentelor culturale devine mai importanta ca oricand.

 

Perioada: 21 - 28 martie Locatie: Stenløse, Copenhaga, Denemarca

 

Parteneri: 1. Copenhagen Youth Network – Denemarca(gazda) 2. Argus Group – Bulgaria 3. Horizons For Youth – Grecia 4. Lélektér Alapítvány – Ungaria 5. KRACANIE PO VODE – Slovacia 6. JTF DSE – Ungaria 7. WalkTogether – Bulgaria 8. Stowarzyszenie Youth Human Impact – Polonia 9. VsI Inovaciju biuras – Lituania 10. MultiCultural Foundation – Romania 11. Stowarzyszenie Sztukater – Polonia 12. AVATAR Association – Romania.

Din partea fiecarei organizatii vor participa cate 5 personae - 1 lider de grup si 4 participant.

Costuri: Toate costurile de training, cazare si masa sunt asigurate de catre organizatori. Costurile de transport sunt decontate in limita a 170 E, pe baza biletelor/documentelor de transport. Costurile de asigurare de calatorie sunt acoperite, de asemenea, de catre participanti. Cine se poate inscrie? Participantii pot fi tineri, intre 18 - 30 de ani, de gen feminin sau masculine, motivati sa se implice ulterior in proiecte pentru integrarea refugiatilor. Experienta sau implicarea in proiecte organizatiilor neguvernamentale reprezinta un avantaj.

Cei interesati sunt rugati sa completeze formularul de mai jos: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=b6beac85-c591-4aed-956c-7de9dcee7edb Termen limita pentru inscriere: 20 ianuarie, ora 23.59. Forumlarele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luate in incluse in selectie. Pentru detalii suplimentare: Vera Ularu, vera.ularu (@) gmail.com, 0727261626