Parteneri

header

Cursuri

Comunicarea in relatiile din viata noastra
8 decembrie 2012

 

Asociatia AVATAR deschide seria evenimentelor dedicate comunicarii relationale prin metoda E.S.P.E.R.E ® cu seminarul din data de 8 decembrie 2012

Comunicarea in relatiile semnificative din viata noastra

In relatiile importante din viata noastra, ne  exprimam autentic si gasim implinirea, satisfactia si energia pentru a trai armonios cu noi insine si cu ceilalti. Putem ajunge aici prin invatarea unui mod de a comunica eficient in fiecare dintre relatiile noastre, care sa sustina echilibrul si sa ne ofere mediul pentru a ne afirma liber.

In acest seminar iti propunem un alt mod de a comunica in relatiile cu persoanele importante din viata ta, o abordare bazata pe respect reciproc, recunoastere si acceptare.

Participand la acest seminar vei afla:

-          cum te poti ingriji de relatiile tale intr-un mod benefic pentru tine si pentru ceilalti

-          care este responsabilitatea ta intr-o relatie

-          care sunt mesajele cu efecte antirelationale si cum le poti gestiona

-          cum sa te afirmi intr-un mod relational fata de ceilalti, utilizand demersuri de echilibrare in relatie

-          cum sa diferentiezi intre persoana si comportamentul sau

Se vor folosi instrumente concrete, concepte si reguli de igiena relationala, pe care le poti aplica in viata ta cotidiana imediat. Speram ca vei dori sa te implici activ, cu situatii si exemple reale din viata ta. Te invitam sa aduci cu tine o esarfa J.

Iti aratam concepte si instrumente concrete de comunicare care te vor ajuta sa iti imbunatatesti relatiile si astfel sa fi mai multumit, implinit, plin de energie si zambete J .

Seminarul este deschis tuturor persoanelor interesate de subiect şi care doresc sa-si creasca calitatea relatiilor importante, prin intermediul comunicarii.

Durata : 3 ore si 15 minute pauza de cafea, in intervalul orar 10.00-13.15.

Numarul de locuri fiind limitat, ta invitam sa te inscri din timp.

Locatia: seminarul va avea loc in Bucuresti, in incinta Incubator107, str. Traian nr. 107, in curtea din spate, sus, la mansarda. Mijloace de transport in comun: tramvaiele 14, 40, 55, 56 si autobuzul 133.

Investitia ta este de 60 lei. Pentru cei care vin impreuna cu o alta persoana de 55 lei/persoana si pentru grupuri de peste 3 persoane de 50 lei/persoana. Se plateste in ziua seminarului.

Pentru inscriere, te rugam sa ne trimiti un mesaj cu numele persoanelor participante, numerele de telefon si adresele de email la contact@asociatia-avatar.ro, pana la data de 3 decembrie 2012.

Moderator: Gabriela Dinu-Teodorescu, trainer certificat CNFPA, consultant  comunicare relationala in metoda E.S.P.E.R.E®, in curs de validare, facilitator teatru forum in curs de formare, cu competente in educatia non-formala pentru tineri.

Daca cunosti persoane care crezi ca sunt interesate sa participe, te rog sa le impartasesti acest mesaj.

Te asteptam cu drag!